Veel gestelde vragenFAQ

Wat is de beste periode om een 3D Memory van mijn zwangerschap te laten maken?

Ieder zwangerschap is anders, daarom adviseren wij tussen 32 en 36 weken van je zwangerschap een memory te laten maken. Wanneer je zwanger bent van een meerling, zie ik je graag wat eerder dit is tussen de 28 en 32 weken. Het is een advies, mocht je eerder of later een afspraak willen maken is dit natuurlijk ook mogelijk.

Hoelang duurt het voordat ik mijn memory thuis ontvang?

Binnen 2/3 weken wordt je Memory opgestuurd of kun je je Memory ophalen.

Is een 3D scan gevaarlijk?

Het is 100% veilig om een 3D scan te laten maken van je Memory.

Moet ik naakt zijn voor de scan?

Nee, maar mijn voorkeur gaat hier wel naar uit. Uiteindelijk is het is voor mij erg belangrijk dat je je op je gemak voelt tijdens je scan. Wanneer je er voor kiest om iets aan te houden tijdens de 3D scan adviseren wij een huidkleurige gladde, naadloze BH en string. We willen vragen om je eigen badjas en slippers mee te nemen naar de afspraak.

Hoe lang duurt een afspraak?

De afspraak duurt ongeveer een +/- 30 minuten. Tijdens je afspraak nemen we uitgebreid de mogelijkheden met je door zoals de materialen, welke pose bij jou past en welke details je eventueel anders wil hebben.

Hoe wordt de Memoryscan gemaakt?

Tijdens je afspraak maken we in 360 graden een scan van je zwangere lichaam. We laten je de ruwe scan dan ook gelijk na de scan zien.

Ik wil graag digitaal wat kleine aanpassingen of plekken laten verzachten of weghalen, kan dit?

Ja, we werken altijd het beeld na. Als je bijvoorbeeld putjes op je dijen weggewerkt wil hebben, je tepels iets wil verzachten of littekens weg wilt hebben, dan halen we die weg.

Hoe werkt de scan?

Met een 3D scanner maken we een scan van jouw lichaam. Met deze 3D scanner worden en ongeveer 1000 foto’s per seconde gemaakt. Met een speciaal programma maken we een 3D computermodel van de scan. Hierna wordt hij door ons nabewerkt tot hij print klaar is.

Mag ik iemand meenemen?

Ja, je mag iemand meenemen. Ik wil je vragen om niet meer dan één persoon mee te nemen.

Kan ik met pin of contact betalen

Je kunt op de volgende manieren op het einde van onze afspraak op de volgende manieren betalen: Contant, Online overboeking, Direct via IDeal, Via QR-code online betalen.

Kan ik ook een cadeaubon bestellen voor mijn Memory

Het is mogelijk om een cadeaubon te bestellen, hiervoor stuur je een mail naar info@3dmemoryprint.nl

Naar boven